Η Ιστορία μαςΗ Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Γαλατινής" ιδρύθηκε το έτος 2003, έχει έδρα την Γαλατινή και αγωνίζεται στο γήπεδο του Α.Μ.Σ. Γαλατινής.


Η Γαλατινή από την δεκαετία του 80 είχε δημιουργήσει παιδικά τμήματα υποδομών (τα αποκαλούμενα Τσικό τότε) που αγωνίζονταν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανελλιπώς, σαν Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Γαλατινής" ξεκίνησε να λειτουργεί από το έτος 2003, έχει έδρα την Γαλατινή και αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο Γαλατινής, το οποίο χρησιμοποιεί και η ομάδα Α.Μ.Σ. Γαλατινής.


Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας και ζωής η ακαδημία μας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς. Σήμερα σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γαλατινής αθλούνται περίπου 65 με 70 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 14 χρονών κατά κύριο λόγο από την Γαλατινή και μερικά από τα γύρω χωριά, τα παιδιά είναι χωρισμένα σε 4 τμήματα (Προπαιδικό – Junior Mini και Promini.Τα τμήματα που υπάρχουν σήμερα στην  ακαδημία μας είναι:


1 Τμήμα Προπαιδικό

1 Τμήμα Τζούνιορ

1 Τμήμα Μίνι

1 Τμήμα Προμίνι


Την ευθύνη για την προπόνηση των αθλητών έχουν (2) προπονητές:

1) Τσότσος Μάρκος.

2) Χασιώτης Σάκης.2 σχόλια:

  1. o patras einai teleios kai gantsio o mikros einai patata12 sto lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggagagagagagagaggaga

    ΑπάντησηΔιαγραφή